ONZE

SOLLICITATIEPROCEDURE

Je hebt de vacature van je dromen gevonden.. en nu?! Bekijk dan onze sollicitatieprocedure zodat je weet wat je kan verwachten!

1: SOLLICITEREN

Je hebt de vacature gevonden waarbij jij denkt helemaal tot je recht te komen. Of waarin jij een uitdaging ziet om je verder te ontwikkelen. Wacht dan niet langer en stuur je CV en motivatiebrief naar Laméco. Dit kun je gemakkelijk doen bij de vacature van je keuze. Om je niet te lang in spanning te houden ontvang je altijd binnen 1 week een reactie van ons.

2: EERSTE GESPREK

Is er een match? Dan nodigen we je uit voor een algemeen kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. We vinden het namelijk belangrijk om je goed te leren kennen, zodat we zeker weten dat we echt bij elkaar passen en elkaar versterken.

3: TWEEDE GESPREK

Als de kennismaking van beide kanten is bevallen, nodigen we je uit voor een tweede, meer inhoudelijk gesprek. Dit gesprek is ook met één van je directe collega’s.

Hierna kunnen we je vragen om een case uit te werken of een dag mee te lopen met ons team. Zijn we beiden enthousiast? Dan volgt er een arbeidsvoorwaardelijk voorstel en kunnen we uitkijken naar een mooie samenwerking!

BENIEUWD NAAR ONZE VACATURES?

We hebben momenteel een aantal leuke vacatures openstaan. Bekijk hier onze openstaande vacatures.