VEELGESTELDE

VRAGEN

Wat als mijn vacature er niet bij zit?

Als jouw droombaan er niet bij zit… geen nood! We bieden altijd de mogelijkheid om een open sollicitatie in te sturen. Je kunt ons natuurlijk ook bellen om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Hoe moet ik solliciteren?

Solliciteren is eenvoudig. Je kunt reageren door te solliciteren op een vacature onderaan de pagina of je kunt contact met ons opnemen. Vanzelfsprekend mag je ook altijd met ons bellen voor meer informatie. We zijn bereikbaar op 040 293 00 35. We hebben onze sollicitatieprocedure ook uitgelegd op deze site.

Kan ik solliciteren als ik niet voldoe aan de functie-eisen?

Wanneer je niet voldoet aan de functie-eisen maar je denkt dat je bij Laméco past kun je alsnog contact met ons opnemen. Stuur een bericht via het contactformulier of bel met ons 040 293 00 35.

Heeft Laméco ook stageplaatsen beschikbaar?

We hebben iedere stageperiode diverse stageplaatsen beschikbaar voor zowel online marketing, development, design als support. Deze kun je vinden in het vacature overzicht. Daarnaast is Laméco aangesloten bij de Fontys als Partner in Education. We zijn zowel partner van Marketing en Management als ICT.

Kan ik bij Laméco ook parttime werken?

Het aantal uren staat vermeld bij de betreffende vacature. Twijfel je? Neem contact met ons op dan bekijken we samen of we tot een passende oplossing kunnen komen.

Wat zijn de doorgroei mogelijkheden?

Er zijn veel doorgroeimogelijkheden. Bij Laméco krijg je jaarlijks een opleidingsbudget en we maken samen een roadmap.

Moet ik voor een bepaalde datum solliciteren?

Zolang de vacature online staat zijn we op zoek en we stoppen pas met zoeken totdat we de juiste persoon hebben gevonden. Daarom staat er ook geen sluitingsdatum in onze vacatures.

Hoe snel kan ik een reactie verwachten op mijn sollicitatie?

Je ontvangt altijd binnen 1 week een reactie van ons.

Kan ik ook een open sollicitatie sturen?

Wanneer je graag bij Laméco wilt werken maar er staat geen geschikte vacature open, kun je een open sollicitatie doen. We staan altijd open voor nieuw talent! Via de pagina vacatures zie je het formulier voor open sollicitaties.

Heb je het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Bel ons gerust op 040 293 00 35 of stuur een bericht via ons contactformulier.