Wij zijn Laméco

De sfeer binnen ons bedrijf is informeel en makkelijk. Een omgeving waarin je vrij bent om je mening te geven – het liefst ongevraagd – en alle ruimte bestaat voor persoonlijke ontwikkeling. Fouten maken vinden we niet erg, als je er maar van leert. En als wij er maar van leren, want samen helpen we elkaar verder. We nemen alle ideeën serieus en er bestaat veel vrijheid. En dus ook veel eigen verantwoordelijkheid. We zijn betrokken bij elkaar, bij onze opdrachtgevers en bij Laméco. Dat is geen opgave, want we hebben bovenal plezier in wat we doen. Jazeker, wij vinden het leuk dat we nerds zijn, ook al gebruiken we dat woord nooit. We noemen onszelf liever specialisten. Gemoedelijke specialisten uit Brabant.

Faciliteiten en proces

Om goed werk te kunnen verrichten vinden we het belangrijk dat iedereen de beschikking heeft over alles wat hij of zij nodig heeft. Daarnaast hebben we heldere processen welke we continu verbeteren.

 • een Mac & twee XXL schermen
 • een dagelijkse Playseat Formule 1 competitie
 • goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer
 • heldere processen

Teamuitjes

Gezelligheid en teambuilding vinden we erg belangrijk bij Laméco. Daarom organiseren we leuke activiteiten voor iedereen. Zo houden we kwartaal uitjes, organiseren we interne kennissessies, hebben we een gezellige vrijdagmiddagborrel en houden we legendarische teamweekenden.

 • Boksclinic, marathon trainingen & teambuilding
 • Escape rooms, Wie is de mol Eindhoven, tandem rijden
 • Legendarische teamweekenden in Barcelona, Berlijn en de Ardennen
 • En veel meer!

Formule 1 simulator

Iedere week een nieuwe ronde & nieuwe kansen! Bij Laméco hebben we de zeer populaire F1 simulator. Doe jij mee en zorg jij ervoor dat je de snelste ronde rijdt? Kom gerust langs op ons kantoor!

De mooiste plek in Eindhoven

Na precies 8 jaar was ons kantoor écht te klein en daarom zijn we in 2019 verhuisd naar de Scherpakkerweg 25 in Eindhoven. Ons nieuwe kantoor is een plek waar onze visie op de ideale werkplek echt tot leven komt. We hebben hier, met ons team van bijna 20 collega’s, voorlopig weer genoeg ruimte om verder te groeien.

 • Voldoende meeting rooms
 • Professionele keuken
 • F1 simulator
 • Inspirerende omgeving

(Vrijdag)middag borrel

Een vrijdagmiddagborrel voor iedereen! Bij Laméco sluiten we de week af met een gezellige vrijdagmiddagborrel. Informeel en voor iedereen dat is ons uitgangspunt. Of je nu wilt zonnen op ons buitenterras, een rondje wilt rijden in de Formule 1 simulator of een drankje wilt pakken met collega’s (ijskoud bier of wat fris). Het kan allemaal!


Gezamelijke lunch

Iedere dag hebben we om 12:30 uur een gezamenlijke lunch. De lunch regelen we vanuit Laméco en is beneden met zijn allen bij elkaar. Hierdoor kun je even ontspannen en als je wilt in de pauze nog even een snelle tijd neerzetten in de Formule 1 simulator of een luchtje scheppen in de buitenlucht. Daarnaast hebben we iedere vrijdag een bijzondere lunch (waar iedereen naar uitkijkt). Ook hierbij zorgen we voor ieder wat wils. Zo zorgen we voor een gezonde lunch of (af en toe) lekkere snacks (waar we onze eigen Snackify voor hebben gebouwd)!