Veelgestelde vragen

Heb je het antwoord op je vraag niet kunnen vinden?
Bel ons gerust op 040 293 00 35 of stuur een bericht via ons contactformulier.

Wanneer je graag bij Laméco wilt werken maar er staat geen geschikte vacature open, kun je een open sollicitatie doen. We staan altijd open voor nieuw talent! Via de pagina vacatures zie je het formulier voor open sollicitaties.

Je ontvangt altijd binnen 1 week een reactie van ons.

Zolang de vacature online staat, zijn we op zoek. Daar stoppen we pas mee zodra we de juiste persoon hebben gevonden. Daarom staat er ook geen sluitingsdatum in onze vacatures.

Er zijn veel doorgroeimogelijkheden. Bij Laméco krijg je jaarlijks een opleidingsbudget en we maken samen een roadmap.

Het aantal uren staat vermeld bij de betreffende vacature. Twijfel je? Neem contact met ons op dan bekijken we samen of we tot een passende oplossing kunnen komen.

We hebben iedere stageperiode diverse stageplaatsen beschikbaar voor zowel online marketing, development, design als support. Deze kun je vinden in het vacatureoverzicht. Daarnaast is Laméco aangesloten bij de Fontys als Partner in Education. We zijn zowel partner van Marketing en Management als ICT.

Wanneer je niet voldoet aan de functie-eisen, maar je denkt dat je bij Laméco past, kun je alsnog contact met ons opnemen. Stuur een bericht via het contactformulier of bel met ons 040 293 00 35.

Solliciteren is eenvoudig. Je kunt reageren door te solliciteren op een vacature onderaan de pagina of je kunt contact met ons opnemen. Vanzelfsprekend mag je ook altijd met ons bellen voor meer informatie. We zijn bereikbaar op 040 293 00 35. Onze sollicitatieprocedure staat ook uitgelegd op deze site.

Als jouw droombaan er niet bij zit… geen nood! We bieden altijd de mogelijkheid om een open sollicitatie in te sturen. Je kunt ons natuurlijk ook bellen om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.